Una baralla entre dues famílies acampades entre Mollet i la Llagosta es salda amb quatre ferits

Una dona ha estat traslladada a l'Hospital de Mollet amb contusions, però el seu estat era lleu

Societat

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

El matí d'aquest dimarts una baralla entre dues famílies d'ètnia gitana al carrer Bilbao de Mollet, al polígon de Can Prat, s'ha saldat amb quatre ferits.

Tots ells presentaven contusions quan sis unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han personat a les 10.17 h a l'indret dels fets. Mentre tres dels ferits han estat atesos allí, una dona ha estat traslladada a l'Hospital de Mollet. Tots els ferits, la dona inclosa, estaven fora de perill i en estat lleu, segons ha informat el SEM.

La baralla hauria enfrontat dues famílies acampades a una zona entre La Llagosta i Mollet, i, en paraules de la Policia Local de la capital baixvallesana, el succés no té "cap relació amb fets similars o anteriors a Mollet".

Des de Mossos d'Esquadra, han volgut insistir en el fet que en cap cas les lesions han estat produïdes per arma de foc o arma blanca.

El cos policial de la Generalitat ha rebut l'avís de la baralla a les 10.15 h i s'ha personat al lloc dels fets amb un dispositiu que ha implicat unitats d'agents de les ARRO.

Edicions locals