Joan Pera, Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre, caps de cartell de la festa major de Mollet

La festa estarà marcada pel 25è aniversari de les colles de Morats i Torrats

Cultura

El còmic Joan Pera i les bandes Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre seran els caps de cartell d'una festa major marcada pels 25 anys de les colles de Morats i Torrats.

El programa comptarà amb més de 120 activitats, és una festa "ben carregada i en la qual hem pensat en tothom”, explicava durant la presentació la regidora de Cultura, Mercè Pérez.

L’actor català Joan Pera, amb una llarga trajectòria en el món del teatre i la televisió, veu catalana de personatges com Woody Allen o l’Escurçó negre, serà el pregoner de la Festa Major.

Pel que fa a la festa més jove amb els concerts al parc de Can Mulà, el grup molletà Mojinos Escozíos, en concert diumenge, i el grup de versions Hotel Cochambre, dissabte a la nit, seran els convidats. Divendres, la Nit de les Colles comptarà amb el grup local Pele McLeod i amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic; mentre que dilluns serà el torn de la Festa Fricandera (amb dj’s de RAC 105) i dimarts tancarà la festa el concert al parc de Momo i el seu Tribut a Queen.

El cartell de la Festa Major

La dissenyadora Elena Nieto ha estat l’encarregada de fer el cartell d’aquest any, protagonitzat per dos personatges amb aire infantil i “vintage” que gaudeixen de la festa. “Li he volgut donar un aire tradicional en homenatge als 25 anys de les colles”, va explicar.

25 anys de Morats i Torrats

Els caps de Colla de Morats, José López, i Torrats, Aitor Millán, van destacar els nombrosos actes que organitzen les colles i eles seus diferents clans, ja des del dilluns 12 d’agost. Destaquen les nombroses activitats infantils organitzades per les colles durant tots els dies. Com a novetat del 25è aniversari, s’ha modificat el format d’algunes de les proves puntuables per fer-les més participatives i recuperar algunes proves dels inicis.

El Morat i Torrat d’Honor enguany s’atorgarà a la Colla Gegantera pels seus 25 anys i a Rafa Ferran (Wally), un històric de les colles autor del primer logo de Morats i Torrats i del logo del 25è aniversari.

 

Edicions locals