La molletana Júlia Marco és campiona del món

És el seu primer títol mundial amb el CP l'Aldea, aconseguit en els World Roller Games

Esports

Júlia Marco, campiona mundial en els World Roller Games
Júlia Marco, campiona mundial en els World Roller Games | Júlia Marco

La patinadora molletana Júlia Marco s'ha proclamat campiona del món en patinatge artístic en els World Roller Games. Ho ha aconseguit amb el Club Patí l'Aldea, amb el qual ha aconseguit el seu primer títol mundial, en la modalitat de grups de xou petits que es va disputar el dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L'entitat ebrenca va impressionar als jutges i al públic amb la coreografia sota el títol Whitout the Sun, inspirada en el món dels vampirs. El club català va obtenir una puntuació total de 131,300; superant el CPA Gondomar gallec (segon) i el Roma Roller Team (tercer) a la classificació final. 

El club italià arribava com a campió del món i d'Europa, però aquest cop s'ha vist destronat per un Aldea que es va fer amb la medalla d'or superant el 9 en totes les puntuacions per separat.

La molletana segueix ampliant el seu palmarès

Amb aquest campionat del món, Júlia Marco segueix ampliant el palmarès amb el club del Baix Ebre. Aquest primer or en un Mundial se suma al bronze en el Campionat d'Europa de Grups-Show i Precisió de patinatge artístic que va disputar al mes de maig a Itàlia; i a un altre bronze en la mateixa modalitat al Campionat del Món que es va celebrar l’any passat a França.
 

Edicions locals