Podem vol crear una comissió bilateral amb el PSC

La formació vol tenir una via de comunicació directa per traslladar les seves propostes al govern socialista

Política

Podem vol crear una comissió bilateral amb el PSC
Podem vol crear una comissió bilateral amb el PSC

Podem Mollet ha proposat la creació d'una comissió bilateral entre Podem i PSC amb l'objectiu de traslladar totes les seves propostes programàtiques al govern municipal.

Així ho va decidir l'assemblea de la formació lila que es va reunir el passat 11 de juliol i que va marcar com a l'aportació de propostes i solucions per millorar la vida de la gent com a "objectiu prioritari".

El partit es planteja el mandat des d'una oposició "constructiva" i amb una aposta pel diàleg amb la defensa dels serveis públics com a prioritat. "Volem comprovar si l'oferta de diàleg i voluntat de construcció d'un projecte progressista, expressada pel PSC, es converteix en realitat o si era una mera declaració d'intencions buida de contingut real", apunten.

Crítiques a l'alternativa de govern

L'assemblea ha avalat la decisió de no formar part d'un govern alternatiu al del PSC amb ERC, comuns i Junts per Mollet, una opció que consideren "incoherent" i amb l'objectiu "d'aconseguir el poder sense tenir una alternativa real, seriosa i responsable". "El 'tot s'hi val' que se'ns oferia en un pacte a quatre amb independentistes i la dreta catalana era una incoherència i una contradicció absoluta que la gent de Podem no podíem acceptar", explica el partit en un comunicat.
 

Edicions locals