La baixvallesana Antonia Pedrero opta a ser la candidata de Ciutadans a la Generalitat

Es va presentar dilluns en una compareixença en què va parlar de "presos polítics"

Política

La martorellenca Antonia Pedrero –qui va ser regidora d'Units per Martorelles durant la primera part del passat mandat– s'ha presentat a les primàries de Ciutadans per ser la propera candidata taronja a la presidència de la Generalitat.

Així ho va anunciar divendres la formació, quan acabava el termini de presentació de candidatures. Pedrero es disputarà el càrrec amb 11 militants més: Lorena Roldán –portaveu de Cs al Parlament, qui és l'aposta de la direcció estatal–, Ángel Castellanos, Antonio Olle, Eliane Baldomar, José Carlos Bru, José Manuel Román, José Miguel Velasco, José Moreno, Nagore García, Rubén González i Valentín Valenzuela. Dilluns van engegar els actes de campanya i les votacions seran de dimecres a divendres d'aquesta setmana.

Precisament, durant un d'aquests actes celebrats dilluns, Pedrero va ser protagonista en parlar de "presos polítics". En aquest sentit, va comentar que "tot seria més fàcil" si no hi hagués "presos polítics". Tanmateix, va acabar rectificant assegurant que l'havia traït el subconscient i que, en realitat, es referia a "polítics presos".

D'altra banda, durant la seva compareixença, l'empresària martorellenca va explicar que compta amb el suport de l'eurodiputat Javier Nart, qui va abandonar recentment la direcció de la formació taronja.

Edicions locals