L'ADHEC demana al Congrés que es rebaixi l'IVA de les perruqueries

Lluís Farré es va reunir amb representants d'Unidas Podemos, PSOE i ERC

Economia

Mollet del Vallès

El molletà Lluís Farré, president de l'Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC), ha assistit aquesta setmana al Congrés dels Diputats com a membre de la Plataforma de Perruquers Units d'Espanya –també hi eren altres membres de Bizkaia, Astúries, Talavera i Saragossa–. Tots ells van ser rebuts per Rafa Mayoral (Unidas Podemos), Guillermo Antonio Meijon (PSOE) i Bernat Tresserras (ERC).

La plataforma exigeix que es rebaixi l'IVA del sector almenys a un 10% –des del 2012 està al 21%, però abans estava al 8%–. També vol que es reguli la formació en el sector, així com unificar la llei higiènico-sanitària i el reconeixement de les malalties laborals.

Des d'ADHEC asseguren que "les impressions han sigut positives", que els polítics han estat "molt receptius" i que tornen de les reunions amb la promesa de continuar la feina engegada a partir del setembre i que es crearan unes comissions de treball un cop ja hi hagi un govern establert.

D'altra banda, des de la sectorial de perruqueries de l'ADHEC s'ha engegat una recollida de signatures arreu de Catalunya, precisament per aconseguir abaixar l'IVA.

Edicions locals