Morats i Torrats aposten per la gresca infantil per festa major

Gimcanes, discoteques, contes, cercavila, guerra de bombardes, pintada de guixos o competicions seran algunes de les activitats

Cultura

Estira cotxe
Estira cotxe

Si l'any passat era l'Ajuntament qui donava una major preeminència a les activitats dedicades als infants  –en el seu cas al parc de les Pruneres– aquest any han estat les colles molletanes qui han decidit emprendre el mateix camí. Morats i Torrats han fet una clara aposta per expandir a tots els públics les seves propostes de festa major i en total hi haurà 14 activitats per a nens i nenes repartides durant les dates de celebració molletana.

La Colla dels Morats començarà la seva agenda infantil amb una sèrie de tallers celebrats a la plaça Prat de la Riba el dilluns a les 12 h. L'endemà se celebrarà una activitat per als infants més marxosos a les 19.30 h: una discoteca per edats primerenques. Abans, però es durà a terme les Tapes Xuxes Tour [vegeu més a la pàgina 64].

Ja el dimecres seguiran les activitats amb inflables al parc de les Pruneres a les 17.30 h i amb una gimcana a les 18 h al mateix emplaçament.

Divendres els infants més artistes tindran una cita amb la pintada de guixos a la rambla Balmes a les 10.30 h i amb una sessió de Conte Contes a la plaça de Catalunya mitja hora després. Les activitats morades acabaran el dissabte amb una guerra de bombardes de farina i pols de colors.

La Colla dels Torrats, per la seva banda, celebrarà la seva gimcana al parc de Can Mulà el dimarts a les 11 h. Les activitats torrades seguiran el dijous amb la Cercavila infantil amb el Moll Fer i el dissabte amb la festa aquàtica i de l'escuma a les 11 h al parc de les Pruneres.

Activitats conjuntes

Els més menuts de les colles molletanes també competiran. La primera prova puntuable serà l'estirada del cotxe el dilluns a les 18 h a l'avinguda Llibertat, la segona serà el Corremoll a les 19 h a la plaça Pau Casals. Per acabar, els infants podran participar l'endemà, dimarts, en la prova del Corregot a les 17 h a la plaça Pau Casals. Totes les proves comptabilitzaran un punt en la competició de colles.

Edicions locals