Mollet viurà quatre xous plens de màgia i circ

Organitzat per l'Ajuntament i les colles de Morats i Torrats

Cultura

Circ Bambalas
Circ Bambalas

La festa major de Mollet no s'oblida dels amants de la màgia i el circ. És per aquest motiu que ha preparat quatre espectacles que faran les delícies de petits i grans.

Dimarts serà el parc de les Pruneres qui acollirà a les 22 h l'espectacle Paraules màgiques de Silvana i Brando organitzat per la Colla dels Morats. Aquests dos artistes de l'il·lusionisme són orginaris de l'Argentina, tot i que actualment resideixen a Barcelona. La seva activitat en el món de la màgia es remunta a l'any 1987 i, des d'aleshores, han actuat a països tan llunyans com Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, els Estats Units, Itàlia, Portugal, França, Suècia, Letònia, Polònia o la Xina, entre altres. A més han rebut nombrosos premis com el primer guardó del Street Magic Festival de St. Wendel a Alemanya el 2011.

Més màgia: el divendres la Colla dels Torrats ha convidat el mag Joaquín Matas i el seu espectacle Intimàgia perquè actuï a la plaça Pau Casals a les 20 h. Matas  té una llarga carrera en el món de l'il·lusionisme que es demostra en les més de 200 actuacions que realitza de forma anual. Especialista en màgia d'escena i proximitat, Matas s'encarregarà de fer veure coses increïbles a tots els espectadors.

Benvinguts al circ

Com cada any, la festa major ha reservat un espai dins la programació per al circ. Seran dues actuacions molt diferents gràcies a les quals els més petits s'ho passaran d'allò més bé, i els adults podran treure de nou el nen que porten dins.

La primera de  les propostes vindrà de la mà de la companyia de pallassos Filigranes formada pel Trinxeta i el Makutu. Aquests dos artistes representaran el seu espectacle El circ Filixic que combina circ clàssic amb trucs d'il·lusionisme. Les seves "pallassades"  es podran veure a la plaça Pau Casal a partir de les 19 h del divendres. L'esdeveniment ha estat organitzar la Colla dels Torrats.

La segona de les actuacions circense en desembarcar a la ciutat, serà Alas Circo de la companyia d'Alcorcón (Madrid) Bambalas. Organitzat per l'Ajuntament, aquest show es celebrarà al parc de les Pruneres a les 19.30 h del dimarts. Es tracta d'un espectacle que combina disciplines del circ tan variades com el clown, les teles, els malabars, els equilibris i les acrobàcies. I tot amb grans dosis d'humor.

Edicions locals