Les bicis més funky tornen als carrers de Mollet

És el segon any que venen per festa major

Cultura

LaDinamo
LaDinamo

Ja tens les marxes de la teva bicicleta ben greixades i amb el pedals a punt? Rodes inflades? Manillar al seu lloc? Si és així, ho tens tot perfecte per poder seguir el ritme de LaDinamo Funky Bike Band. Aquest grup de música funk porta a Mollet una proposta diferent.

És el que ells mateixos, set músics d'origen gironí, defineixen com un "concert en bicicleta", ja que muntats en les seves andròmines de metall rovellat es desplacen per diferents punts de la ciutat oferint la seva música carregada d'energia. Aquest grup que per segon any consecutiu visita Mollet en la seva festa major, actuarà dilluns a partir de les 19.30 h i la seva rua musical sortirà des de la Marineta.

"Allà on hi havia calma arriba un concert que transforma el silenci en espectacle", expliquen. "Poc després s'acomiada convertint aquell instant en una fotografia inoblidable, en un record que no es pot esborrar. Mai abans una banda de funky sobre rodes s'havia deixat la vida davant de casa teva", afegeixen.

Les bicis funk a la Xina

El funk en moviment i sobre rodes de LaDinamo és internacional. A més de nombrosos concerts arreu d'Europa en països com Alemanya o Bèlgica que la banda ha dut o durà a terme aquest estiu, fa dos anys els seus sons van arribar fins a la Xina. LaDinamo va poder actuar al parc de Chaoyang, un dels emplaçaments més destacats de Pequín, la capital del país asiàtic, durant l'any nou xinès.

Edicions locals