Menjar i beure en companyia i al ritme de xaranga i música de carrer

Del dimarts 13 al diumenge 18 tindran lloc el Tapes Xuxes Tour i el Tapes Tour morats, i el Torratasques de la Colla dels Torrats

Cultura

Zebrass tornarà a acompanyar un any més el Torratasques
Zebrass tornarà a acompanyar un any més el Torratasques

Menjar i beure. Dues accions que van de la mà de les festes majors i que a Mollet esdevenen activitats populars i compartides per gaudir amb animacions musicals. Primer de tot, arribarà el recorregut més esperat per als més petits, en cerca de les millors gominoles de totes.

El Comando Xuxes de la Colla dels Morats organitzarà dimarts 13 d'agost el Tapes Xuxes Tour 2019, que arrencarà a les 17.30 h a la plaça de les Nacions Unides. Per participar-hi cal comprar els tiquets, per 4 euros, el dilluns 12 al Mercat Vell a partir de les 18 h, o al punt d'inici de l'activitat mitja hora abans. Tanmateix, les inscripcions són limitades fins a les 200.

D'altra banda, la colla morada també muntarà el Tapes Tour 2019. Serà divendres 16 d'agost i sortirà a les 17 h de la plaça Prat de la Riba. El preu per a socis és d'11 euros i per a no socis de 13 euros i els tiquets es podran adquirir a partir del dia 12 al Mercat Vell –no es vendran més de dues entrades per persona–. Durant tota la ruta hi haurà animació musical a càrrec de Tirant lo Band, un grup barceloní disposat "a què moguis el cul a ritme de clàssics xarangueros i hits actuals", segons expliquen des de la mateixa banda.

El 13è Torratasques

Per últim, diumenge 18 d'agost tindrà lloc la tretzena edició del Torratasques, la ruta de begudes alcohòliques organitzada per la Colla dels Torrats.
L'activitat arrencarà a les 18 h de la plaça Joan Abelló i per participar-hi caldrà comprar els tiquets anticipadament al Mercat Vell o el mateix dia –fins a un màxim de 700 inscripcions–. Només hi podran participar els majors d'edat, i a més de consumicions amb alcohol els tiquets també inclouen un entrepà per persona.

A més, el Torratasques tornarà a comptar amb l'acompanyament musical de Zebrass, inspirat en les bandes de carrer de Nova Orleans, que pren melodies de hits de moda per jugar-hi, combinar-les  amb  material  propi,  ritmes  jamaicans, cançons catalanes i esperit jazz, per aconseguir que la gent balli.

Edicions locals