Preparats per a la Setena edició del Pàdel Torrat

Morats organitzaran el torneig de bàsquet 3x3

Esports

Preparats per a la Setena edició del Pàdel Torrat
Preparats per a la Setena edició del Pàdel Torrat

Durant la festa també hi haurà una diversa oferta esportiva, més enllà del futbol. Una de les activitats programades més destacades és la setena edició del Torneig de Pàdel Torrat, que se celebrarà dimarts 13 a les 18 h a les pistes del Club Pàdel Can Prat.

I l'endemà serà el torn per al torneig de bàsquet 3x3 al pavelló municipal d'esports Plana Lledó (de 9 h a 14 h), organitzat per la Colla dels Morats, Los Espeteros, Serranitos i el CB Mollet.

D'altra banda, el Club d'Escacs Mollet muntarà dissabte (10.30 h) unes simultànies d’escacs amb el mestre internacional Jorge Samuel Bobadilla Viera (Veneçuela) a la rambla Balmes, i el Club Petanca Altaveu tirarà endavant diumenge un nou torneig de festa major a les pistes de petanca de la Riera Seca, de 9 h a 15 h. Per últim, també diumenge, tindrà lloc una passejada en bicicleta a càrrec del Club Ciclista Plana Lladó i amb la col·laboració d'Esports Escuin. Arrencarà a les 10.30 h a la plaça Prat de la Riba i el recorregut urbà arribarà fins al parc de Can Mulà.

Edicions locals