Landry El Rumbero omplirà de festa el parc de Can Mulà diumenge

Al parc de les pruneres es viuran les actuacions de l'Ou Ferrat amb el seu 'ball a l'aigua' i dels Més Tumàcat amb la festa de l'escuma

Cultura

Landry el Rumbero
Landry el Rumbero

Qui ha dit que els infants no poden escoltar altres músiques que no sigui músiques especialment dissenyades per a ells? Landry el Rumbero demostra que els més menuts de la casa també saben valorar la bona rumba catalana.

Aquest artista experimentat en l'art del ventilador i l'animació infantil sempre va acompanyat de David Torras a la guitarra, baix i veu i Dani Carbonell al clarinet i d'altres instruments de bufar. Els tres actuaran per festa major a Can Mulà a les 19.30 h del diumenge en un xou que promet agradar tant a petits com a grans pel seu ritme i el seu humor. A l'espectacle hi col·labora l'empresa Viena.

Landry el Rumbero barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la Rumba Catalana. Produït per Sicus Carbonell, líder de Sabor de Gràcia, Landry el Rumbero ha comptat amb músics de la talla de David Torras d'Ai, Ai, Ai, Dj Panko d'Ojos d'Brujo, Joan Garriga de La Troba Kung Fú p Pep Pascual o Wagner Pa. "Landry el Rumbero, té l'objectiu de fer ballar als petits i no tan petits en un directe que no pararà de sorprendre pel seu ritme frenètic i la gran quantitat de danses i jocs al compàs del ventilador", expliquen des de la mateixa banda.

Més animació amb L'Ou Ferrat

El diumenge a les 18 h al parc de les Pruneres serà el torn per la companyia L'Ou Ferrat que amb els seus espectacles el Ball a l'aigua de ben segur que encantarà als infants. Aquest col·lectiu d'animació està format per Oriol Cases, Rah-mon Roma i Werens tres artistes amb una llarga trajectòria individual que uneixen forces en aquest projecte de companyia multidisciplinària. En el Ball a l'aigua tres berbers perduts irrompen a l'espai de plaça a la recerca d'aigua. Es tracta d'un espectacle amb danses, gags i jocs que demostra que l'aigua és "per beure, per refrescar-nos, per ballar, per jugar, per fer punteria, per  dibuixar...".

Escuma amb Més Tumàcat

Dos pallassos i un guitarrista conformen els Més Tumàcat. Una companyia d'animació que promet fer gresca i espuma al parc de les Pruneres el dilluns a les 12 h.

Aquest trio va néixer l'any 2002, amb un espectacle a cavall entre l'animació infantil, els titelles i el Circ. Durant tots aquests anys els Més Tumàcat han dut a terme més de 1.500 actuacions a tot el país i aquesta festa major arriben a Mollet amb una megafesta de l'escuma. La proposta organitzada per l'Ajuntament és ben seductora: "Vine i capbussa't dins d'un núvol refrescant de colors on no pararàs de saltar i ballar amb els Més Tumàcat".

Edicions locals