Concerts a la fresca a la terrassa del Museu

Dues propostes íntimes tranquil·les dissabte i diumenge de festa major

Cultura

Concerts a la fresca a la terrassa del Museu
Concerts a la fresca a la terrassa del Museu

Un any més, la terrassa del Museu Abelló s'encarrega de portar a Mollet els artistes alternatius i de caràcter intimista i tranquil. Massa adjectius. Potser el millor serà anar als concerts que es celebren dissabte i diumenge per conèixer les dues propostes que l'equipament cultural de la capital baixvallesana ofereix aquesta festa major

El dissabte a les 22 h serà el torn per a l'artista Alberto Tarín amb el seu concert The Blues & Soul Train. Aquest músic nascut a València l'any 1961 ha produït, tocat i arranjat els treballs d'alguns dels més importants artistes de l'escena pop espanyola com Mecano, Jah Macetas, Seguridad Social, Rafa Villalba, Las Chamorro, Raimundo Amador o Lolita Flores. Així mateix, com a artista, en solitari, va començar la seva carrera el 1997 i actualment la seva música és una combinació entre el jazz i el reggae.

Tarín ha actuat en alguns dels festivals internacionals més reconeguts de l'escena com el Montreaux Jazz, el New York New Music Seminar, el Paris Zenith o el Marquee London, i més recentment ha participat en el Rototom Sunsplash, l'esdeveniment de reggae més destacat de l'estat que es celebra a Benicàssim.

La segona de les propostes que es podrà viure a la terrassa del museu serà el concert de Tina & Joe el diumenge a les 22 h. Aquest duet de veu femenina i guitarra establert a Barcelona està format per Tina Masawi de Zimbabwe i and Jose Azul i portarà a la terrassa un pop tranquil. Ambdós tenen una dilatada carrera en el món de la música, ja que mentre Masawi va rebre el premi a la millor actriu de teatre musical de Zimbabawe, Azul ha treballat amb artistes com Manu Guix, Edurne, Julio Iglesias Jr, Chipper Cooke, Marcel Pozo o Gisela, entre molts altres.

Els dos concerts valen 2 euros i no es podran adquirir més de 6 entrades per persona i espectacle. L'aforament és limitat i els diners recaptats amb les entrades aniran als bancs d'aliments de la ciutat.

Edicions locals