Els viatges d'Abelló per a tots els públics per festa major

La casa del pintor també es podrà visitar

Cultura

Museu Abelló
Museu Abelló

El Museu Abelló accessible de bat a bat per festa major. L'equipament cultural de la ciutat obrirà portes dissabte de 17 a 22 h, diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 22 h, i dilluns de 17 a 22 h. També obrirà la Casa del Pintor amb aforament limitat dissabte a les 19 i 20 h, diumenge a les 11, 19 i 20 h i dilluns a les 19 h. Serà una gran oportunitat per poder descobrir alguns dels quadres que hi ha al museu, però no seran les úniques propostes de l'Abelló per aquesta festa major.

Dissabte (18 h) i diumenge (12 h) es durà a terme una activitat familiar sota el títol La volta al món amb Joan Abelló. Aprofitant l'exposició dels quadres que Joan Abelló va fer en els seus viatges que el van portar a desenes d'indrets del planeta, el museu donarà a conèixer entre els més menuts, aquesta col·lecció batejada com Un món sense mapes. Els viatges de Joan Abelló. Ambdues activitats comptaran amb una visita i un taller per als infants.

El dissabte (21 h), el diumenge (19 h) i el dilluns (18 h) serà el torn per dues visites guiades que també aproparan als assistents als viatges de Joan Abelló. Per últim, el diumenge, també es realitzarà un taller obert per a totes les edats, de 17 a 21 h al Museu. Titulat com a Estiu a la Polinèsia, en ell els assistents aprendran a fer disfresses i danses d'aquesta regió de l'oceà Pacífic que és un dels punts més allunyats del món de Mollet.

Any d'aniversari i viatges

Totes aquestes activitats s'emmarquen dins del 20è aniversari del Museu en el qual s'ha volgut donar visibilitat a una de les facetes del pintor, la de viatger. "Quan viatjo no miro mapes ni pregunto res a ningú. Sempre vaig endavant. I si no sé on anar, tombo a la dreta", deia.

Edicions locals