Una passarel·la de disfresses de paper per a la canalla per festa major

L'Associació de Col·lecccionistes de Mollet i comarca celebren el mateix dia el mercat de paper antic i nou

Cultura

Edició 2018
Edició 2018

A la festa major de Mollet també hi ha espai per a un carnaval de disfresses de paper. L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca i la Colla dels Morats preparen la 5a edició del Concurs de disfresses de paper per a infants, de 0 a 12 anys.  Aquesta activitat ja és un esdeveniment fix en el programa de la festivitat i tindrà lloc el diumenge 18 d'agost, de 12 a 13 h a la rambla Balmes.

En les edicions anteriors s'han vist disfresses imaginatives com ara princeses i prínceps, radars o avions. "Totes les disfresses han de ser en paper perquè en cas contrari no s'admetran. No fem cap temàtica concreta, o sigui, la imaginació té un pes important. Sabem que els pares i mares ajuden els infants, però això està bé tot i que després el jurat ho té en compte", admet Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca.

La participació en el  Concurs de disfresses de paper és gratuïta i la inscripció es pot fer de 12 a 12.30 h a la mateixa rambla Balmes de Mollet. Posteriorment, es fa la desfilada de disfresses i a les 13 h es preveu el lliurament de premis. Hi ha un total de quatre categories entre les edats de 0 a 3 anys, de 4 a 6, de 7 a 9 i de 10 a 12. "Els premis són joguines no sexistes i tampoc són bèl·liques. Són totes educatives", remarca Cabarrocas, que afegeix: "durant el concurs hi ha animació infantil a càrrec de la companyia Un toc de festa", afirma Cabarrocas.
A més, aquesta activitat també comptarà amb l'animació a càrrec d’Un Toc de Festa

Una fira amb molt paper

El matí del mateix diumenge 18 d'agost, l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca també organitza la fira El Paperet, que tindrà lloc a la rambla Balmes, de 9 a 14 h. Amb el suggerent subtítol de Mercat de paper antic i nou, en aquesta fira amb una quinzena de paradetes, es pot trobar tota mena d'articles relacionats amb el paper com ara cromos, postals, cartes o papers antics.

Edicions locals