Cs considera 'discriminació partidista' la creació de la comissió bilateral entre Podem i PSC

El partit taronja opina que aquesta comissió no està legitimada per 'aconseguir conclusions equitatives i representatives de tots els habitants de Mollet'

Política

Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha emès un comunicat en què manifesta la seva "oposició i indignació" davant l'anunci de creació d'una comissió de treball bilateral entre el govern municipal de PSC i el grup municipal Podem per treballar conjuntament temes com els pressupostos de 2020, ordenances municipals i la modificació del ROM.

Iván Garrido, regidor portaveu de Cs Mollet, ha subratllat davant aquesta notícia que "el grup de treball anunciat pel govern municipal vulnera els drets i interessos de gran part dels molletans, a l'haver exclòs del diàleg a la resta de grups municipals, i per tant, als votants que representen". Cs, davant el que consideren una "discriminació partidista", opinen que la comissió bilateral entre PSC i PODEM "no està legitimada per aconseguir conclusions equitatives i representatives de tots els habitants de Mollet".

 El líder de la formació taronja, recorda que "per estudiar i debatre qualsevol assumpte de competència municipal existeix a més del ple, les comissions informatives i de seguiment formades per representant de cada grup polític". A més, ha assenyalat "que la majoria necessària per assolir acord en el ple és de 13 regidors, de manera que els acords d'aquesta comissió no tenen majoria suficient".
 
PSC i Podem han comunicat que "per responsabilitat política i ètica davant de la ciutadania cal prioritzar el diàleg", "ètica que, des Cs considerem que difícilment podrà ser justa per a la ciutadania si s'aparta d'aquest diàleg a tots representants municipals", ha conclòs el portaveu de Cs.

Edicions locals