Tret de sortida a les proves puntuables de Morats i Torrats amb l'Engrescada

Morats fa una escena musical amb mariachis i Torrats nomena pregonera Júlia Marco

Cultura

La colla morada a l'escenari de la plaça Major.
La colla morada a l'escenari de la plaça Major. | Colla dels Morats

El 2019 és un any especial per a les colles de Morats i Torrats perquè celebren el seu 25è aniversari. Ahir dijous va tenir lloc el tret de sortida a les proves puntuables de la Festa Major amb l'Engrescada, que té com a objectiu animar als membres de les dues colles a participar en les proves i activitats de la festivitat que se celebren fins al dimarts 20 d'agost.

L'escenari de la plaça Major va ser protagonista a l'Engrescada amb les dues propostes, diferents, de Morats i Torrats. La colla morada va proposar una posada en escena nombrosa i musical, amb mariachis, per homenatjar les persones que ja no hi són. En aquest sentit, els Morats van treure una pancarta, que posava: "No deixis que les colles morin".

Pel que fa els Torrats, van reivindicar un pregoner local amb la patinadora internacional molletana, Júlia Marco, que amunt l'escenari va remarcar el quart de Segle de totes dues colles. Marco va fer una exhibició de patinatge artístic. Els Torrats van arribar a l'Engrescada acompanyats del grup Tokem per Tu i després van presentar la seva beguda, el Torrajito.

Edicions locals