Unicorns, Peter Pan i Pocahontas, millors disfresses de paper

Un total de nou infants participen al Concurs de disfresses de paper a la rambla Balmes

Cultura

Els participants al Concurs de disfresses de paper
Els participants al Concurs de disfresses de paper

Dos unicorns, un Peter Pan i una Pocahontas han estat els guanyadors de la cinquena edició del Concurs de disfresses de paper, que organitza l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca i la Colla dels Morats. L'activitat va tenir lloc diumenge a la Rambla Blames, que va comptar amb un total de nou participants.

El concurs compta amb quatre categories. El guanyador de 0 a 3 anys va ser Julio Oliver, disfressat de Peter Pan; de 4 a 6 anys, Anara López, d'unicorn; de 7 a 9 anys, Lara González, de Pocahontas; i de 10 a 12 anys, Lucía González, d'unicorn. "La participació ha estat més baixa que d'altres anys, però el nivell de les disfresses ha estat molt alt", va admetre la presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca, Montserrat Cabarrocas.

L'activitat va comptar amb l'animació d’Un Toc de Festa i els guanyadors van rebre una joguina no sexista i tampoc bèl·lica.

Fira El Paperet

El matí del mateix diumenge a la rambla Balmes, l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca també va organitzar la fira El Paperet amb una quinzena de paradetes amb articles de paper antic i nou. 

Edicions locals