Morats agafa la davantera a la competició de les colles

El marcador virtual de la festa major és favorable a la colla morada per 4 a 1

Cultura

Morats agafa la davantera a la competició de les colles
Morats agafa la davantera a la competició de les colles

La colla dels Morats ha agafat la davantera a la competició de la festa major. Després de cinc punts en joc, la colla morada guanya als Torrats, per 4 a 1. 

Aquest dilluns s'han disputat fins a quatre punts de la competició de les colles amb un resultat favorable pels Morats, de 3 a 1. L'altre punt Morat se suma de la capte solidari de sang, que va tenir lloc al llarg del dia de dissabte. Aquest dilluns, el domini, ara per ara, continua sent per la colla morada perquè ha guanyat els dos punts de l'estirada i un punt del corremoll adult.

A l'estirada del cotxe infantil, els menuts dels Morats han superat els prop de 210 metres de l'avinguda Llibertat en 49,28 segons, que ha estat un temps inferior al dels Torrats després d'una penalització de deu segons que els ha deixat amb un registre de 54,69. En la categoria d'adults no hi ha hagut penalització i han estat millors els Morats amb 42,31 segons, mentre que Torrats ha fet un registre de 43,09 segons.


Amb dos punts al sac, els Morats han afrontat amb més tranquil·litat una de les proves històriques que s'han recuperat pel 25è aniversari, el corremoll. Aquesta prova consisteix a omplir un bidó amb aigua després d'una bona remullada. En categoria infantil, els Torrats han sumat l'únic punt que tenen, ara per ara, mentre que en la categoria d'adults han guanyat els Morats.

Edicions locals