Neix el web 'Molletnegocis.cat'

El portal és una nova eina per als emprenedors

Economia

L'estand de Mollet Comunicació a FIMO ha acollit la presentació del nou portal Molletnegocis.cat, que es posarà en funcionament a partir d'aquest dilluns per facilitar la implantació de nous establiments de la ciutat, així com servirà de guia comercial de Mollet.

"El negoci que es vulgui instal·lar a Mollet podrà disposar d'una radiografia de la ciutat", assegura el regidor de Comerç, Dani Novo. Així, el  web permetrà, per exemple, que els nous emprenedors coneguin l'emplaçament de comerços semblants a l'activitat que volen engegar i l'oferta de locals comercials que hi ha a la ciutat, que s'actualitzarà trimestralment, amb la col·laboració d'immobiliàries i comerços. Molletnegocis.cat es podrà consultar a partir de dilluns i servirà també com a guia comercial, a més d'aportar informació sobre aparcaments, transport públic i notícies comercials.
Plànol.info és l'empresa que s'ha encarregat del web, que estarà lincada al web institucional. El seu responsable, David Nogué ha explicat que les dades s'aniran actualitzant cada tres mesos i s'haurà de fer a peu de carrer i també amb la col·laboració de les immobiliàries. Plànol.info és una empresa especialitzada en el tractament de la informació per mitjà dels mapes. Per això, "un apartat bàsic del web és el mapa de Mollet i com es distribueixen els negocis", indica Nogué, que afegeix que és un tipus de web que pretén ser una caixa d'eines, on els usuaris es puguin personalitzar els serveis en funció de les seves necessitats. Així, els panells es poden moure perquè la portada se la faci l'usuari. Al web es pot tenir un estudi de mercat: eixos comercials principals, percentatges d'activitat comparatius, entre altres aspectes.
Molletnegoci.cat és una eina que ha de ser útil per a quatre perfils d'usuari bàsics: consumidor, botiguer, promotor econòmic i l'agent immobiliari.
"És interessant que els comerciants completin el tram d'iinformació que falta (fotografies, dades de contacte)", assegura el representant de Plànol.info.

Edicions locals