Morats i Torrats fan una crida a la participació en l'últim dia de la competició de les colles

La colla morada demana guanyar el seu novè títol i la torrada capgirar l'electrònic

Cultura

Morats i Torrats fan una crida a la participació en l'últim dia de la competició
Morats i Torrats fan una crida a la participació en l'últim dia de la competició

Morats i Torrats han fet una crida a la participació a les proves de l'últim dia de la competició. Totes dues colles han coincidit per xarxes socials a demanar el màxim de participació per guanyar l'edició del 25è aniversari. A falta de l'últim dia, Morats guanya en el marcador virtual per 5 a 3.  

Morats suma dos punts de marge respecte Torrats. A Twitter, la colla ha escrit la importància d'aquesta edició: "Participeu de totes les activitats però, sobretot us necessitem a les proves de la tarda i al Fanalet. Recordem les grans gestes morades i a per la novena victòria!". Pel que fa Torrats, ha remarcat la necessitat de capgirar l'electrònic virtual: "Us necessitem a tots i totes per donar-li la volta al marcador! Perquè el dia d'avui és el record de demà!". 

Encara queden quatre punts en joc fins al final de la competició. A les 17 hores, a la plaça Pau Casals, es farà el corregot infantil i a les 17.30 hores el corregit adult; a les 18.30 hores,a  l'avinguda Llibertat, l'afartada; i ja a la mitjanit, a l'Envelat, amb el Ball del Fanalet. Posteriorment es proclamarà la colla guanyadora. 

 

Edicions locals