Morats és matemàticament la colla guanyadora de la competició de la festa major

La colla morada domina l'electrònic virtual per 8 a 3 i està a l'espera de la seva proclamació oficial a la mitjanit a l'Envelat

Cultura

Morats és matemàticament la colla guanyadora de la competició de la festa major
Morats és matemàticament la colla guanyadora de la competició de la festa major

Morats és matemàticament la colla guanyadora de la competició de la festa major 2019 després de sumar el punt de l'afartada, tot i que encara està a l'espera de la proclamació oficial a l'escenari de l'Envelat a la mitjanit. La colla morada domina l'electrònic virtual de la festivitat per 8 a 3, fent impossible que Torrats capgiri l'electrònic quan hi ha un total de 15 punts en joc, i suposa la seva novena victòria en la competició de les colles. 

Les proves del dimarts han estat totes pels Morats, que han guanyat els dos punts del corregot, entre les categories infantil i adult, i la clàssica de l'afartada. La primera prova de la tarda ha estat el corregot infantil i els Morats han omplert d'aigua el bidó uns 300 grams més que no pas Torrats. Tot seguit, el corregut adult, que ha consistit en una gimcana per omplir el bidó d'aigua, també ha estat ajustat i Morats ha guanyat per 700 grams de diferència.


L'última prova de la tarda del dimarts era una clàssica l'afartada, a l'avinguda Llibertat. Aquesta prova consistia en menjar el més ràpid possible 80 flams i 30 donetes i beure 30 gots de suc. La prova ha estat ajustada durant tres quartes parts però al tram final Morats ha estat millor fent un registre final de 18 minuts i 40 segons -amb 10 segons de penalització-. Per la seva part, Torrats ha invertit un temps de 20 minuts i 1 segon -amb 25 segons de penalització-. En conèixer el resultat, Morats ha celebrat la victòria amb un manteig al seu cap de colla, José López i amb crits de celebració.


La competició de les colles deixa el marcador virtual en un 8 a 3 a favor de Morats i a l'espera de la proclamació oficial a la mitjanit a l'escenari de l'Envelat. Abans es farà el ball del fanalet i posteriorment es coneixeran els punts de les proves subjectives.

Edicions locals