Novena victòria de la colla dels Morats a la competició de la festa major

La colla morada venç a l'edició de 2019 amb un marcador d'11 a 4 contra els Torrats

Cultura

Novena victòria de la colla dels Morats a la competició de la festa major
Novena victòria de la colla dels Morats a la competició de la festa major

La colla dels Morats ha guanyat la seva novena edició de la competició de les colles de la festa major de Mollet. Els Morats han guanyat amb claredat contra els Torrats, per 11 a 4. Aquesta és la tercera victòria seguida dels Morats que segueix retallant la diferència entre totes dues colles perquè Torrats segueix liderant el palmarès amb 12 victòries.

La darrera prova que s'ha disputat a la competició de les colles ha estat el Ball del Fanalet, que ha estat l'últim punt que ha sumat els Torrats. Tot seguit, s'han donat els tres punts subjectius als Morats amb l'engrescada, innovació i despertada.

Morats també ha guanyat aquest 2019 a les proves de l'afartada, el corregut infantil i adult, la cursa masculina en roba interior, l'estirada de cotxe infantil, l'estirada del camió, el corremoll adult i la capta de sang. Pel que fa a Torrats, també ha vençut el corremoll infantil, la cursa infantil en roba interior i la cursa femenina en roba interior.

Durant l'acte de proclamació, Torrats han volgut distingir amb un guardó al morat Marçal Abadia "per la seva implicació a totes dues colles" des de l'any 2004, deia el cap de colla Torrat, Aitor Millán. Amunt de l'escenari, Abadia ha agraït el reconeixement: "per mi és un honor dedicar tot aquest temps a la colla dels Morats i ajudar el màxim que podia als Torrats. Mentre tingui forces us seguiré ajudant a Morats i Torrats".

Edicions locals