"La victòria és el resultat de molts anys treballant bé"

El cap de colla dels Morats, José López, es mostra content per la tercera victòria seguida de la colla morada

Cultura

"La victòria és el resultat de molts anys treballant bé"
"La victòria és el resultat de molts anys treballant bé"

La colla dels Morats ha guanyat la competició de les colles amb un resultat contundent contra els Torrats, 11 a 4. Això suposa la tercera victòria seguida de la colla morada i el novè triomf de la festa major. El cap de colla dels Morats, José López, admet que el resultat final és fruit "de molts anys treballant bé i captant gent per a la colla".

D'entre les proves que ha guanyat Morats, la colla dóna especial importància la despertada. "És un honor guanyar-la perquè aquesta és una prova mítica torrada. Fa molts anys que intentem guanyar-la i no ho havíem aconseguit. Sincerament ha sortit tota la festa major molt bé", destaca José López, que es mostra molt content per la victòria sent el seu primer any com a cap de colla. "Hi ha hagut molts anys que la victòria era per Torrats i de manera contundent, i en aquesta hem pogut guanyar molt bé", diu López.

La temàtica d'enguany dels Morats ha estat recordar a les persones que ja no hi són amb motiu del 25è aniversari de la competició de les colles. "Hem volgut recordar a tota la gent que ja no hi és a la colla perquè els enyorem molt. Però també dediquem la victòria a tots els que formem Morats perquè sense ells no seríem res", se satisfà el cap de colla.

Aquesta suposa la tercera victòria seguida de Morats en quatre anys perquè el 2017 es va suspendre la competició pels atemptats de Barcelona i Cambrils. "Tres victòries, quatre anys sense perdre. És fruit de la feina que han fet també altres caps de colla com Carles Mogas i Vanessa Sánchez, que ha estat brutal, o la feina de tots plegats", admet José López, que a partir de la setmana que ve, diu, "ja treballarem per la festa major de 2020".

Edicions locals