Moció per posar en marxa els ascensors de Santa Rosa

El pas subterrani va comportar una barrera arquitectònica a l'estació

Societat

Moció per posar en marxa els ascensors de Santa Rosa
Moció per posar en marxa els ascensors de Santa Rosa

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès ha presentat una moció a l'Ajuntament per exigir que es prenguin mesures immediates perquè els ascensors de l'estació de Santa Rosa "es posin en funcionament ja".

Des del col·lectiu recorden que "el passat hivern van concloure les obres per habilitar un pas subterrani a l'estació", però lamenten que això "s’ha convertit en un greu problema de mobilitat".

Un cop inaugurat el pas inferior, es va eliminar el pas de vianants per sobre les vies, però sense posar en funcionament els dos ascensors construïts a les andanes, "el que suposa que les persones amb mobilitat reduïda es trobin amb una barrera arquitectònica gairebé insalvable", però també suposa problemes "per qualsevol persona usuària de l’estació que hagi de carregar amb pesades maletes o amb cotxets de nadó".

Per tot plegat, la plataforma considera "que aquesta situació és totalment inacceptable i que només s’explica des de la deixadesa i la desídia de l’administració competent i del conglomerat Renfe-Adif".

En la mateixa línia, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, s'ha posat en contacte amb Renfe per exigir-los que "posin definitivament en marxa l'ascensor de l'estació Mollet-Santa Rosa de l'R3, per tal de fer accessible l'estació".

Edicions locals