Embalatges Petit assegura que l'accident laboral mortal a Parets no hauria estat a causa de la disfunció de cap maquinària

Inspecció de Treball ha demanat a l'empresa la implementació d'unes mesures preventives

Societat

L'accident laboral mortal a Parets no hauria estat a causa de la disfunció de cap maquinària
L'accident laboral mortal a Parets no hauria estat a causa de la disfunció de cap maquinària

Mollet del Vallès, Parets del Vallès

L'accident mortal que ha patit aquest matí un veí molletà a l'empresa paretana Embalatges Petit no hauria estat "inherent a la disfunció de cap màquina". Així ho ha assegurat a aquest mitjà Andreu Montaner, coordinador de prevenció de la companyia, qui també ha afegit que en l'accident només hi ha hagut una persona afectada.

Montaner ha explicat que Inspecció de Treball els ha reclamat mesures immediates per evitar que es pugui repetir un accident d'aquestes característiques, unes mesures en les quals ja treballen. Però aquestes no tindran a veure ni amb modificar les instal·lacions ni les maquinàries, ja que cap d'aquests dos factors haurien estat els causants de l'accident, segons el coordinador de prevenció d'Embalatges Petit. Si no que les actuacions aniran més relacionades en prohibir alguns passos i accessos.

Tot i això, l'activitat a l'empresa, que s'ha aturat al migdia a causa de l'accident, es reprendrà "en breu", segons Muntaner, després de rebre el vistiplau d'Inspecció de Treball.

D'altra banda, Montaner també ha dit que la víctima era treballadora d'una empresa subcontractada, de la qual no ha volgut dir el nom a petició expressa de la companyia.

Edicions locals