El Recanvis Gaudí Mollet apunta maneres contra el Barça B

Els de Josep Maria Marsà perden 76 a 91 al Plana Lledó el segon partit de pretemporada

Esports

Un dels moments del partit
Un dels moments del partit

El Recanvis Gaudí Mollet ha plantat cara contra el Barça B, de Leb Plata. El Mollet de Josep Maria Marsà ha mostrat un bon nivell tractant-se del segon partit de pretemporada i tot i perdre 76 a 91 al Plana Lledó. Un duel que ha servit per presentar el nou equip molletà de Lliga Eba i els seus dos fitxatges, Javi Rodríguez i Miquel Segarra.

El conjunt molletà ha guanyat dos dels quatre quarts del duel. El primer (18-17) i l'últim (27-19. Entremig el Barça ha estat superior a base de ràpides jugades i la bona feina de Tendero amb 19 punts i 5 rebots. Durant els parcials dominadors del Mollet, s'ha vist la bona feina d'un dels nous fitxatges, Javi Rodríguez, que semblava que no hagués marxat mai del Plana Lledó, assolint 14 punts i 5 rebots. També s'ha vist, sense la mateixa llum, l'altra incorporació, el jove Segarra (5 punts i 3 rebots), però com el Mollet, apunta maneres.

El millor dels molletans ha estat un dels fixos, Santi Serratacó, que amb 15 punts i rebots, en tan sols 18 minuts, ha mostrat que és un dels referents del Mollet, que apunta cap a les fases d'ascens, tot i que ho fa amb prudència. Durant el duel també s'han vist els dos jugadors que pugen del filial, Roger Guàrdia, amb 11 punts i Imanol Martínez, amb 9 punts.

Abans del partit s'ha pogut veure com a la llotja del Plana Lledó apareixia el mànager de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Juan Carlos Navarro, que s'ha fet un tip de saludar a aficionats del poliesportiu. Navarro s'ha assegut al costat del president del CB Mollet, Carlos Nuez.

El Recanvis Gaudí Mollet també va disputar dissabte el primer partit de la pretemporada contra el CB Martorell i que va acabar amb victòria, per 78 a 61.

Edicions locals