Les obres a Gaietà Vínzia obliguen a canviar les parades del mercat de dimarts

Els treballs que està previst que durin uns quatre mesos han començat aquest dilluns

Societat

Aquest dilluns, l'empresa Ibergestión Construcciones y Obras, SA ha iniciat les obres per substituir els paviments del carrer Gaietà Vínzia, uns treballs que tenen una durada prevista d'uns quatre mesos.

Es preveu que les obres s’executin en dues fases: la primera entre els carrers Saragossa i Antònia Canet, i la segona, entre Jaume I i Antònia Canet. Durant les obres, el trànsit es desviarà pel carrer Tarragona. Un altre dels canvis que provocaran les obres a Vínzia serà el trasllat de les parades del mercat de dimarts, que a partir de demà s'ubicaran al parc de les Pruneres.

 

 

L'Ajuntament de Mollet va adjudicar per un valor de 250.516,94 € (sense IVA) els treballs, que consistiran en la renovació dels paviments i millora de la zona destinada al pas de vianants d'aquest eix comercial en el tram comprès entre l'avinguda Jaume I i el carrer Tarragona.

La renovació dels paviments preveu l'ampliació de les voreres, un eixamplament que comportarà la pèrdua d'algunes places d'aparcament de la zona blava i d'espais de càrrega i descàrrega. La substitució del paviment respon a les queixes manifestades per molts ciutadans pel mal estat d’alguns trams i especialment els dies de pluja, quan el paviment es torna lliscant i esdevé perillós. La reforma també preveu mantenir el tipus d'arbrat existent: les magnòlies i les pruneres vermelles.

 

Edicions locals