El Circuit de motocròs de Martorelles decideix els campions de la Lliga Catalana de Nens 2019

La prova va tenir lloc diumenge amb prop d'un centenar de joves pilots

Esports

El Circuit de motocròs de Martorelles decideix els campions de la Lliga Catalana de Nens 2019
El Circuit de motocròs de Martorelles decideix els campions de la Lliga Catalana de Nens 2019 | Federació Catalana Motociclisme

El Circuit de motocròs de Martorelles va decidir diumenge els campions de la Lliga Catalana de Nens 2019 amb prop d'un centenar de participants. La prova, que era l'última de la temporada de la categoria Nens i estava emmarcada dins els actes de la Festa Major, va estar organitzada pels Amics Moto Club Martorelles i la Federació Catalana de Motociclisme.  

Amanda Storm es va proclamar campiona de la categoria femenina després d’una espectacular remuntada. La pilot d’origen danès arribava a la darrera cita de la temporada a vuit punts de la líder, Carla Magallón. Aquesta categoria va ser de les emocionants perquè la pilot danesa va ser millor a les dues mànigues i va acabar sent la campiona.  

També van ser campions catalans, Bruno Miró en la categoria MX65; Daniel Valencia, en MX50; Nil Rojas, en juvenil MX85; i Guillem Gili, en cadet MX85, tot i que va patit una caiguda. 

Edicions locals