Marta Vilaret, a la candidatura de Junqueras per dirigir ERC

La molletana és una de les candidates a l'Executiva Nacional del partit

Política

Esquerra Republicana triarà aquest mes de setembre la seva nova direcció en el marc del 28è Congrés Nacional. La regidora molletana Marta Vilaret és un dels 21 membres de l'única candidatura que s'hi presenta a l'elecció de l'Executiva Nacional, anomenada Compromís Republicà, i que estarà encapçalada pel doble tàndem format per Oriol Junqueras i Marta Rovira, i Pere Aragonès i Marta Vilalta.

Vilaret ja forma part de la direcció del partit des de fa gairebé un any. La molletana s'incorporava a l'Executiva Nacional el setembre de l'any passat com a responsable de la vicesecretaria general de Suport a la Presidència i la Secretaria general del partit.

El partit ha tornat a confiar en Vilaret per formar part de l'Executiva Nacional, que es triarà diumenge 15 de setembre en una jornada electoral, en què també s'escolliran 30 persones conselleres nacionals.

En aquest cas, un altre molletà, el president de la secció local d'ERC a Mollet, Albert Biescas, és un dels candidats al Consell Nacional, màxim òrgan d’Esquerra Republicana entre congressos.

Els processos d’elecció dels membres de l’Executiva Nacional i de trenta persones conselleres nacionals es faran electrònicament, tant telemàticament com en els punts de votació presencial.

Després de la fase de votació, es constituirà el plenari del Congrés Nacional, que és el responsable de fixar la línia política d’Esquerra Republicana.

Edicions locals