El Recanvis Gaudí Mollet sap patir contra l'Arenys

Els molletans guanyen el primer partit de la Lliga Catalana d'Eba per 75 a 74

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet sap patir contra l'Arenys
El Recanvis Gaudí Mollet sap patir contra l'Arenys

Primer partit oficial i primera victòria del Recanvis Gaudí Mollet. L'equip de Josep Maria Marsà ha anat de més a menys aquesta tarda contra l'Arenys, tot i que ha acabat guanyant a l'últim suspir, per 75 a 74, amb un tir lliure d'Álvarez al Plana Lledó. Aquesta és la primera victòria de la fase prèvia de la Lliga Catalana d'EBA i diumenge els molletans hauran de guanyar contra el Badalonès per passar ronda. 

El Mollet s'ha imposat amb certa facilitat els dos primers quarts (20 a 17 i 22 a 14), però l'avantatge a la represa s'ha anat escurçant. Al tercer període l'Arenys ha guanyat 14 a 21 i a l'últim quart els maresmencs s'han posat per davant a l'electrònic, 65 a 66, i han arribat a tenir 3 punts de marge. Aleshores, s'ha vist el millor Javi Rodríguez -amb 24 punts, 10 rebots i 4 assistències-, Álvarez -11 punts, 1 rebot i 5 assistències- i Soto -16 punts i 17 rebots- per capgirar l'electrònic fins a la victòria final. 

Amb la victòria, el Mollet té a les seves mans passar a la següent fase de la Lliga Catalana. Per aconseguir-ho, necessita guanyar diumenge contra el Badalonès perquè en cas de perdre, segons els resultats, passaria Arenys o Badalonès. De fet, el duel entre els del Maresme i el Barcelonès, va acabar el cap de setmana amb victòria de l'Arenys per 72 a 64. 

Decepció del tècnic del CB Mollet

"S'ha vist un Mollet que ha pecat de confiança. A la mitja part creiem que ja ho teníem fet i no. A la represa no s'ha vist el Mollet", ha manifestat en acabar el duel el tècnic del Recanvis Gaudí Mollet, Josep Maria Marsà, que ha remarcat: "si aquest duel serveix com a toc de pedra, benvingut. Diumenge haurem de guanyar". El Mollet jugarà diumenge a la pista del Badalonès a les 12.15 hores. 

Edicions locals