Les inscripcions a les escoles bressol s'obren a partir del maig

A partir del 5 de maig i fins al dia 16, s'obren les preinscripcions a les escoles bressol municipals de Mollet. Aquestes s'han de formalitzar a l'Oficina Municipal d'Escolarització, situada a la planta baixa de l'Ajuntament.

Societat

Les jornades de portes obertes a les escoles bressols de la ciutat seran l'1 d'abril a Els Pinetons; el dia 2 a La Filadora; i, el 3 del mateix mes, a La Xarranca. L'horari és per a totes les escoles a les 17.30 h.

Les places s'atorgaran a les famílies amb major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal. Cal destacar que un 10% del total de les places estan reservades a infants amb necessitats educatives especials. Les llistes definitives d'admesos es coneixeran el 30 de maig i la matriculació es podrà fer del 9 al 20 de juny.

MATRICULACIÓ A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

 

Els alumnes de l'Escola de Música podran fer la preinscrpció del 21 al 30 d'abril i, els alumnes nous, del 5 al 14 de maig. Les llistes definitives dels nascuts entre el 2002 i el 2004 es coneixeran el 30 de maig; dels nascuts el 2001 en endarrere, que hagin de fer prova de nivell, el 16 de juny; i, dels del 2001 en endarrere sense haver de fer prova, el 25 de juny. Les matrícules es podran realitzar de l'1 a l'11 de juny.
Per altra banda, les preinscripcions dels alumnes nous de l'Escola de Formació d'Adults es podran realitzar del 18 al 27 de juny. I, l'Escola Oficial d'Idiomes, les inscripcions es podran fer a prinsipis de setembre.

Edicions locals