Dos equips del Club Bàsquet Mollet participen en un torneig internacional de Bulgària

El Festival d’Esports Urbans de Sofia se celebra fins aquest diumenge amb conjunts de 12 països

Esports

Dos equips del Club Bàsquet Mollet participen en un torneig internacional de Bulgària
Dos equips del Club Bàsquet Mollet participen en un torneig internacional de Bulgària | Facebook CB Mollet

Dos equips del Club Bàsquet Mollet participen en la competició de bàsquet 3x3 del Festival d'Esports Urbans de Sofia, a Bulgària. El campionat se celebra del 15 al 22 de setembre amb representants de 12 països i 14 modalitats esportives de caràcter urbà.

Mollet del Vallès ha estat convidada al festival esportiu perquè l'any 2017 va ser Ciutat Europea de l'Esport. El CB Mollet participa com a representat molletà a la competició de 3 contra 3 de bàsquet, amb un equip femení i un equip masculí de noies i nois nascuts a partir de l'any 2000.

El Festival d'Esports Urbans de Sofia és un conjunt d'activitats relacionades amb els nous esports urbans que apareixen a les ciutats i que estan vinculats amb la joventut. Aquestes modalitats esportives són l'acrobàcia, bàsquet 3x3, karate, mini futbol, curs d'orientació, escaldada urbana, entre d'altres.

Conferència amb representants molletans

Durant el certamen, el dia 18 de setembre es farà la conferència The new urban sports, developments, trends and future, on totes les ciutats que hi participen, com Mollet, explicaran les seves iniciatives i activitats en aquest nou enfocament de l'esport.

 

Edicions locals