Cs reclama més fonts d'aigua potable a Mollet

El partit portarà al ple una moció sobre la qüestió a petició del col·lectiu Mollet Opina

Societat

Cs reclama més fonts d'aigua potable a Mollet
Cs reclama més fonts d'aigua potable a Mollet

El grup municipal de Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha presentat una moció per reclamar al govern municipal la instal·lació de més fonts d'aigua potable als carrers de la ciutat.
 

Iván Garrido, regidor-portaveu de Cs assegura que el seu grup ha detectat que en els últims anys hi ha menys fonts d'aigua potable a la ciutat, un fet que consideren que "és un error com s'ha pogut comprovar durant els mesos de juliol i agost per les altes temperatures".
 
La moció de Cs demana que les fonts noves que s'instal·lin "han de ser aptes tant per a persones com per a les seves mascotes, ja que actualment s'han detectat usos incorrectes perquè no disposen d'aquest doble sistema", ha indicat Garrido, que també ha recalcat que "tenir més fonts d'aigua potable pot incentivar la mobilitat a la ciutat". En aquest sentit, el grup taronja proposa crear diferents circuits urbans i que "aquests siguin senyalitzats i coincideixin amb la ubicació de les fonts".

La moció sorgeix d'una reunió amb el col·lectiu Mollet Opina, a qui Garrido ha agraït la proposta. "Les associacions i entitats de Mollet són vitals, ja que ens permeten conèixer els problemes reals dels ciutadans", apunta.

Edicions locals