Negociacions estancades entre Mon Pa i els treballadors

Aquest divendres està prevista una nova reunió, la quarta ja des de l'anunci de l'ERO per part de l'empresa

Economia

| Google Maps

Els treballadors de Mon Pa es van concentrar dimarts al carrer Mallorca de Barcelona on se celebrava la reunió entre l'empresa i el comitè a causa de l'expedient regulador d'ocupació (ERO) presentat per la companyia. Aquest era el tercer cop que es reunien i de nou la trobada finalitzava sense arribar a cap acord.

"Si no hi ha cap acord que es tanqui el procés de negociació", reclamava el representant del sindicat Comissions Obreres, Tomàs Díaz, assegurant que els treballadors es troben en una situació econòmica complicada. "Estem intentant que la gent pugui tenir opcions. Des del juliol no han cobrat les nòmines i l'empresa ens diu que no té diners i no vol negociar", afegia Díaz.

El termini per tancar l'expedient acaba el 4 d'octubre, data que des del sindicat consideren "no cal arribar si no hi ha acord". Així i tot, aquest divendres podria tenir lloc una nova reunió.

L’empresa Mon Pa –a través de les panificadores MYRPA i PAMYR– va presentar el passat dilluns 2 de setembre un ERO, que suposarà el tancament de totes les seves botigues –4 a Mollet i 23 a Barcelona– i l'acomiadament dels seus 96 treballadors.

Edicions locals