Premi a Mollet per enregistrar zero morts en accidents de trànsit al nucli urbà des de 2008

El guardó a la ciutat i la seva Policia Municipal el concedeix l'Associació Internacional de Professionals para la Seguretat Vial

Societat

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès i la seva Policia Municipal han estat reconegudes amb el I Premi Educa Ciutat Zero per haver enregistrat zero víctimes mortals en accidents de trànsit al nucli urbà durant els anys 2017 i 2018. De fet, a Mollet no hi ha hagut cap víctima mortal a les vies del seu nucli urbà des de 2008 fins ara, és a dir, durant onze anys consecutius.

El guardó, que concedeix l'Associació Internacional de Professionals para la Seguretat Vial (AIPSEV), també reconeix “la gran tasca” feta per prevenir sinistres viaris a través de l’educació per a la mobilitat segura i sostenible i per altres mesures com les campanyes anuals d’alcoholèmia i drogues; les sessions i jornades de sensibilització per la mobilitat segura; la campanya Tu sumes o restes?; l'activitat educativa Canvi de Marxa; el sistema de vigilància de la ciutat; la participació en la Festa de l’Esport al Carrer i a la Fira del Motor, i les visites guiades a la comissaria de la Policia Municipal.

El I Premi Educa Ciutat Zero d'AIPSEV té com a objectiu fer un reconeixement públic a les ciutats de l’Estat espanyol amb una població igual o superior als 40.000 habitants que treballen per educar en la mobilitat segura i sostenible per prevenir els accidents de trànsit.

L’entrega del premi a la ciutat de Mollet i a la Policia Municipal es farà durant el II Congrés Internacional de Professionals per a la Seguretat i l’Educació Viària, que se celebrarà el 8 i 9 d’octubre a la Fira de Madrid.

Edicions locals