ADHEC apropa les tradicions molletanes als aparadors

L'associació organitza un concurs que començarà el 4 d'octubre i finalitzarà el 5 de novembre

Economia

ADHEC apropa les tradicions molletanes als aparadors
ADHEC apropa les tradicions molletanes als aparadors

Troba les 12 tradicions catalanes molletanes és el títol del nou concurs que prepara l'Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet.

El concurs començarà el dia 4 d'octubre i estarà actiu fins al 5 de novembre. De tots els establiments que decideixin participar, l'ADHEC en triarà 12 perquè siguin, a més a més, els encarregats de col·locar als seus aparadors els cartells dels elements tradicionals que hauran de ser descoberts pels veïns i veïnes. Entre les tradicions a cercar n'hi haurà de catalanes com Sant Jordi o la nit de Sant Joan i també de molletanes, com el Patge Xumet, les Colles i la Fira d'Artesans.

Els participants podran recollir el full amb les imatges de les dotze tradicions a qualsevol dels comerços que participen en la campanya. Un cop emplenat amb la localització de les dotze tradicions i les seves dades, hauran de lliurar-lo en els comerços participants, amb un tiquet de compra de qualsevol establiment adherit a la campanya. Els molletans que comprin als comerços i participin del concurs, entraran en un sorteig que se celebrarà el 9 de novembre al mercat municipal.

Aquesta proposta de l'entitat molletana té com a objectiu dinamitzar el comerç local: "Aquestes activitats són l'única eina que tenim perquè la gent participi i gasti als comerços del municipi", explica Lluís Farré, president de l'ADHEC.

Edicions locals