Un centenar de comerços s'adhereixen al concurs per promocionar les tradicions molletanes

L'activitat forma part de la quinzena d'accions que ADHEC organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament

Economia

Un centenar de comerços s'adhereixen al concurs per promocionar les tradicions molletanes
Un centenar de comerços s'adhereixen al concurs per promocionar les tradicions molletanes

Un centenar de comerços de Mollet participaran del concurs organitzat per l'Associació d'Autònoms ADHEC Comerç que comença el pròxim 4 d'octubre i pretén dinamitzar l'activitat del teixit comercial del municipi.
 

A la recerca de les 12 tradicions catalanes molletanes!, és el títol d'aquesta activitat dirigida als infants entre 3 i 9 anys. El concurs estarà actiu durant un mes i per participar-hi els infants hauran de cercar en els aparadors dels establiments participants els cartells de les 12 tradicions. Un cop trobades les tradicions, podran accedir al sorteig efectuant com a mínim dues compres en un dels comerços adherits. Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer el dia 9 de novembre durant el sorteig que es realitzarà al Mercat Municipal. La persona que obtingui el primer premi rebrà una estada d'un dia per a tota la família a Port Aventura. També se sortejaran dues bicicletes i 10 vals de descompte per comprar als comerços de Mollet.

A banda d'aquesta activitat, ADHEC ja en prepara d'altres comptant també amb la col·laboració de l'Ajuntament. Entre aquestes destaca la Fira Estoc que es farà el dia 5 d'octubre a les rambles de Balmes i Fiveller, a la plaça de Catalunya i al carrer Barcelona. Així com, les promocions i activitats previstes de cara a la campanya de Nadal.

Precisament, una de les novetats que enguany presenta l'Associació per aquestes festes és la casa del tió. Del 9 al 21 de desembre, el tió estarà instal·lat a la masia de Can Borrell perquè tots els infants puguin visitar-lo i fer-lo cagar. Una activitat que també es podrà fer, com ja és tradició, a Can Pantiquet i com a novetat a Vínzia. En aquestes dues últimes localitzacions es realitzarà però en dies puntuals, encara per determinar.

Amb aquest conjunt d'activitats, des de l'Associació pretenen impulsar la compra en els comerços locals: "Volem que la gent no marxi fora i l'única manera de fer-ho és que els comerços s'impliquin", explica el president d'ADHEC, Lluís Farré. Una participació que segons Farré, amb els anys ha anat millorant i els ha permès ampliar el nombre d'activitats promocionals al municipi, així com el xifra d'associats que ja supera els 100.

Edicions locals