Mar Juárez és a Doha per disputar els 50 km marxa del Mundial

L'atleta de Montornès lluitarà a la final femenina del dissabte

Esports

Mar Juárez és a Doha per disputar els 50 km marxa del Mundial
Mar Juárez és a Doha per disputar els 50 km marxa del Mundial | Club Avinent Manresa

Mar Juárez ja és a Doha (Qatar) per disputar el seu primer Mundial d'atletisme. La marxadora de Montornès va viatjar diumenge amb el primer contingent de deu atletes de la selecció espanyola per participar en la prova internacional, que tindrà lloc del 27 de setembre al 6 d'octubre. 

L'atleta, vinculada amb el Club Avinnent Manresa, participarà a la prova dels 50 km marxa. La millor marca de la montornesenca en la distància és de 4 hores, 24 minuts i 35 segons, que va aconseguir el maig a Lituània i li va servir per assolir la mínima per ser seleccionada per disputar el Mundial. En total, participen 24 atletes a la prova internacional i Juárez té el 18è millor registre. L'atleta amb millor marca dels 50 km marxa és la xinesa Mocuo Li amb 4 hores, 3 minuts i 51 segons. 

Els 50 km marxa es disputarà a la nit de dissabte a les 22.30 h. L'atleta montornesenca haurà de combatre contra les millors atletes del planeta i contra la calor. Segons preveu l'organització, la temperatura podria assolir els 31 graus la nit de dissabte amb una humitat del 64%. Una situació que si empitjora, podria obligar a l'organització, i a la Federació Internacional d'Atletisme, a suspendre la prova o posposar-la.

Mar Juárez, la cinquena de la primera línia,

Edicions locals