Derbi de Copa, entre Recanvis Gaudí Mollet B i Sant Gervasi

El derbi arriba a la primera jornada de Copa Catalunya i tindrà lloc diumenge al Plana Lledó a les 16.30 h

Esports

Pau Garcia, amb la samarreta del CB Mollet B, i Jordi Grau, amb el Sant Gervasi
Pau Garcia, amb la samarreta del CB Mollet B, i Jordi Grau, amb el Sant Gervasi

José Luis Rodríguez Beltrán

El calendari és del tot capritxós i el Recanvis Gaudí Mollet B i el Sant Gervasi es veuran les cares a la primera jornada de la Copa Catalunya, que és la màxima categoria del bàsquet català. Dos equips de la ciutat amb dos projectes diferents: el Recanvis B està consolidat a la Copa i el Santger intentarà mantenir la categoria després de fer l'ascens.

El Mollet B té aquesta temporada un equip "més jove", admet el tècnic Pau García, que potser "no farà tants punts, però serem més ràpids", augura l'entrenador. La plantilla del Plana Lledó s'ha reforçat amb set jugadors, entre aquests destaca Pablo Fontanet, amb experiència a Lliga EBA, o Carlos Llorente, del Sant Josep de Lliga EBA. 

L'Escola Sant Gervasi ha confiat en la plantilla que va assolir l'ascens i s'ha reforçat amb exjugadors del Recanvis, com ara Roger Dam, David Corella i Pau Ruzafa. "Tenim molts exjugadors del Mollet i haurem de canalitzar aquesta pressió o passió doble", admet el tècnic del Sant Gervasi, Jordi Grau. 

Els dos tècnics es van veure dimarts les cares en una trobada amb la premsa local al Plana Lledó, escenari del derbi. "El millor moment per un derbi és quan guanyes", diu Garcia, mentre que Jordi Grau, admet: "serà una gran festa per a la ciutat". 

També derbi femení

La primera jornada de la Segona Catalana femenina viurà també un derbi molletà entre l'Escola Sant Gervasi i el Construccions Perefran Mollet. El duel molletpa tindrà lloc al pavelló del Sant Gervasi diumenge (18.45 h). 

Més bàsquet baixvallesà

El cap de setmana començaran les lligues del bàsquet català amb representants baixvallesans. Més informació en aquest enllaç

 

Edicions locals