Arrenca el bàsquet baixvallesà territorial

El duel més destacat serà el doble enfrontament masculí i femení entre CB Mollet i Escola Sant Gervasi

Esports

Un dels partits de pretemporada del CB Parets
Un dels partits de pretemporada del CB Parets | CB Parets

El cap de setmana començaran les lligues del bàsquet català amb representants baixvallesans. El dos equips de major categoria són el Recanvi Gaudí Mollet B i l'Escola Sant Gervasi, que es veuran les cares a la primera jornada de la Copa Catalunya masculina diumenge al Plana Lledó (16.30 h)

A la Segona Catalana, hi ha el sènior masculí del CB Parets. El conjunt masculí visitarà dissabte la pista del Caldes de Montbui (18.45 h). A la Tercera Catalana, el CB Vila de Montornès descansarà aquesta jornada perquè ha posposat el seu compromís. Els montornesencs vénen de guanyar la Copa del Vallès Oriental de bàsquet el cap de setmana passat. 

Les lligues territorials també entren en joc el cap de setmana. Montmeló, Martorelles i Vila Montornès B són a la Territorial de Barcelona de bàsquet. A la categoria A, el Montmeló visita el Montgat; i a la lliga B, Martorelles va a les Franqueses i Vila Montornès B jugarà a la pista de Sant Pol. 

La lliga femenina també comença el cap de setmana amb un derbi molletà. La primera jornada de la Segona Catalana femenina viurà també un derbi molletà entre l'Escola Sant Gervasi i el Construccions Perefran Mollet. El duel molletà tindrà lloc al pavelló del Sant Gervasi diumenge (18.45 h). Pel que fa al sènior femení del CB Parets, que milita a la Territorial de Barcelona, rebrà dissabte el Cabrils al Pavelló Joaquim Rodríguez (17.30 h). 

Edicions locals