El sènior A del Club Billar Mollet fitxa Sergio Martínez, de 17 anys

El molletà va debutar fa dues setmanes amb l'entitat de la ciutat

Esports

El sènior A del Club Billar Mollet fitxa Sergio Martínez, de 17 anys
El sènior A del Club Billar Mollet fitxa Sergio Martínez, de 17 anys | Billar Mollet

El primer equip del Club Billar Mollet va incorporar fa uns dies Sergio Martínez, de tan sols 17 anys. El fitxatge de l'entitat molletana va debutar fa dues setmanes i va participar el cap de setmana en la victòria del Billar Mollet contra el Banyoles, per 2 a 6. Martínez va guanyar la seva partida per 37 a 40. El Mollet té dos punts i ocupa el tercer lloc de la Primera Catalana.

El president del Club Billar Mollet, Jordi Castañé, admet que el fitxatge de Martínez, que és de Mollet, és important per a l'equip, tot i la seva joventut. "Sergio Martínez ha estat entrenat al CAR de Múrcia i ha competit amb la selecció espanyola a l'Europeu infantil i juvenil, amb victòries, i també ha pres part en Campionats d'Espanya i Catalunya", explica Castañé, que augura un gran futur pel jugador: "esperem que sigui una de les pròximes figures del billar català".  

Sergio Martínez prové del Club Dany, de Mllet, tot i que anteriorment  amb 11 anys ja s'havia vinculat amb el Club Billar Mollet. 

El Billar Mollet B, líder de la Tercera Catalana

D'altra banda, el segon equip del Billar Mollet, de la Tercera Catalana de tres bandes, també va guanyar la seva respectiva partida del cap de setmana. El sènior B va imposar-se contra l'Olesa a la seu del Pavelló Riera Seca, per 7 a 1. El Mollet B lidera la classificació amb dues victòries. 

Edicions locals