El CF Mollet UE enllesteix el duel contra el Manlleu a la mitja hora de joc

Els molletans guanyaven 3 a 0 als trenta minuts del partit i acaba amb una victòria per 4 a 1

Esports

Celebració del Mollet després de la segona victòria a casa
Celebració del Mollet després de la segona victòria a casa | CF Mollet UE

Segon partit a casa i segona victòria del CF Mollet UE. El conjunt de Jordi López va guanyar contra el Manlleu, per 4 a 1, aquest matí al cap Municipal del Germans Gonzalvo. Els golejadors molletans van ser David Garcia, Cadmo Buenache, i Alejandro Varón, per partida doble. 

El cos tècnic molletà. format per Jordi López i Marc Fortuny, va enfrontar-e al seu exequip i ho va fer amb una clara victòria. A la mitja hora de joc el Mollet ja guanyava per 3 a 0. Als 5 minuts de joc, David García marcava amb un xut per l'escaire, deu minuts més tard Cadmo Buenache feia el segon en un remat de cap i als trenta minuts del duel, Alejandrço Varón rematava a gol un tret de córner. Abans d'això, Castro fallava un penal a favor dels molletans. 

Poc després del tercer gol molletà, el Manlleu es quedava amb un jugador menys per l'expulsió per doble targeta groga d'Amdelkhalek Rezzouk per protestar. A la represa Eric Martínez va escurçar la diferència, però el Mollet va fer la sentència amb el quart, d'Alejandro Varón al minut 57. 

Amb 6 punts, el Mollet ja ocupa el quart lloc del grup 1 de la Primera Catalana i el pròxim partit serà al camp de l'Escala. Pel que fa el Parets ocupa l'últim lloc amb un punt i el proper partit serà al camp del Manlleu. 

Edicions locals