Júlia Marco i Sira Bella guanyen el Catalunya Stars de patinatge artístic a Girona

Les baixvallesanes formen part de l'equip Blau que ha guanyat contra els conjunts Groc i Vermell

Esports

Imatge d'arxiu de Júlia Marco.
Imatge d'arxiu de Júlia Marco. | Júlia Marco

La molletana Júlia Marco i la paretana Sira Bella van competir dissabte a Girona dins l'equip Blau a la tercera edició del Catalunya Stars, que impulsa i organitza la Federació Catalana de Patinatge i reuneix els millors patinadors de Catalunya dividits en tres conjunts. L'equip campió va ser el Blau que s'ha imposat amb un total de 421,2 punts, 4,6 punts de marge respecte al Groc i 5,3 amb el Vermell.

L'equip Blau estava format per una trentena de patinadors i patinadores, entre patinadors en solitari i grups de xou. Sira Bella, del CP Parets, va formar part de la categoria lliure cadet i Júlia marco, del CPA Mollet i vinculada amb el CPA Aldea, va participar en la modalitat de xou petit amb el club tarragoní. De fet, la millor puntuació dels jutges l’han compartit l’Aldea, campió del món de xous petits i integrant de l’equip Blau guanyador, i el paretà Pau García, campió del món júnior i membre de l'equip Groc, amb 29,9 punts. En la votació popular, el CPA L’Aldea també ha estat el més votat juntament amb el PA El Masnou, tots dos amb 10 punts.

A l'equip Groc també hi havia Bruno Marco, del CP Parets.

Els tres equips formats per representants de totes les modalitats del patinatge artístic català, la majoria d’ells medallistes mundials i europeus, s’han enfrontat en aquesta innovadora i espectacular competició en la qual cada un d’ells ha tingut onze actuacions. El Pavelló de Girona-Fontajau va reunir més de 4.000 espectadors a les graderies.

Edicions locals