Comencen les obres per canviar la gespa artificial del Camp de Futbol de la Zona Sud

Els 21 equips de la UD Molletense es reparteixen entre els camps Juan Bocanegra i Germans Gonzalvo

Esports

Un dels moments de les màquines dins la Zona Sud
Un dels moments de les màquines dins la Zona Sud | UD Molletense

Després de 13 anys, el Camp de Futbol Municipal de la Zona Sud, de Mollet, estrenarà nova gespa artificial d'aquí a cinc setmanes, segons fonts de l'Ajuntament de Mollet. Les obres pel canvi de gespa han començat aquest dilluns al camp on entrena i juga partits l'entitat de la UD Molletense.

El pressupost de licitació és d'uns 218.000 euros i les obres d'execució contemplen la nova gespa artificial, la reparació de la subbase, si s'escau prèviament a la col·locació de la gespa, i l'adequació de les canaletes laterals de desguàs, substituint els trams que estiguin malmesos. "És una obra del tot necessària perquè ja portem amb aquesta gespa artificial tretze anys. Creiem que ja li tocava", admet el president de la UD Molletense, Kiko Montoya.

La Molletense aquesta temporada suma 21 equips i aquests es repartiran entre les altres dues instal·lacions de futbol de la ciutat. El primer equip i el futbol 11 aniran al Camp Municipal del Germans Gonzalvo, on entrena i juga el CF Mollet UE, i el futbol 7 s'ubica al camp de futbol 7 del Municipal Juan Bocanegra, de la UD Lourdes. "Estem tots repartits per garantir el correcte funcionament de l'activitat del club", admet Montoya, que confia en quatre o cinc setmanes poder estrenar la nova gespa artificial.

Pel que fa als partits del primer equip, que milita a la Segona Catalana, ha canviat l'ordre de joc que havia de disputar com a local contra Sant Pol i la Unificació Santa Perpètua. En previsió, el club jugarà aquests dos enfrontaments com a visitant amb el vistiplau de la Federació Catalana de futbol i els clubs implicats.

El club preveu per a la primera quinzena de novembre la inauguració de la nova gespa artificial, que servirà també per fer l'acte de presentació de la coberta de la graderia, executada ja fa mesos, i la presentació del seu futbol base.

 

 

Presupuesto de licitación:

180.115,75 € sin IVA 217.940,05 € IVA incluido (21,00%)

Edicions locals