Curro Fernández guanya el Campionat de billar americà L'Endroit

El torneig suma la seva 105 edició amb un total de 36 participants

Esports

D'esquerra a dreta: Jorge, Curro i Said.
D'esquerra a dreta: Jorge, Curro i Said.

Curro Fernández, de Palau-solità i Plegamans, ha guanyat la final del 105è Campionat de billar americà L'Endroit, que va tenir lloc divendres passat. Fernández assoleix el seu primer títol local després de disputar la seva tercera final, sent el millor d'un total de 36 participants. 

El campió va superar en la final a Jorge Martín, per 4 a 3, i Said Laoukili, per 4 a 3. "Ha estat una final molt treballada pel Curro, enduent-se el triomf gràcies a la seva inspiració i genialitat en moments decisius", admet el responsable del torneig de billaar amercià de L'Endroit, Gerard Camp. Fernández era un dels favorits amb un palmarès envejable amb un campionat d'Espanya per equips, un de Catalunya individual júnior, cinc lligues d'Amoba i un open Catalunya Popular de Primera. 

El subcampió del torneig de L'Endroit va ser Jorge Martín, que disputava la seva primera final i va guanyar a Laoukili, per 4 a 3. En la final, Said Laoukili no va guanyar cap de les partides, tot i haver guanyat anteriorment fins a cinc títols de L'Endroit. 

Edicions locals