El Club d'Escacs Mollet fitxa una figura internacional amb Ana Matnadze

És d'origen georgià però fa anys que està establerta a Catalunya i és considerada actualment la segona millor jugadora en actiu d'Espanya

Esports

El Club d'Escacs Mollet fitxa una figura internacional amb Ana Matnadze
El Club d'Escacs Mollet fitxa una figura internacional amb Ana Matnadze | Club d'Escacs Mollet

El Club d'Escacs Mollet ha fet un fitxatge mediàtic amb Ana Matnadze, que s'ha compromès per disputar la temporada 2020 amb el primer equip molletà. Matnadze, de 36 anys i d'origen georgià, fa anys que està establerta a Catalunya i actualment és considerada com a la segona millor jugadora d'escacs d'Espanya. "És un fitxatge mediàtic", admet el president del Club d'Escacs Mollet, Ramon Caro. 

Matnadze té un palmarès envejable amb sis campionats d'Espanya de partides blitz (amb una durada de 3 minuts) i sis més, en partides ràpides (de 15 minuts). A més, és membre de la selecció espanyola olímpica des de l'any 2012 assolint la plata individual el 2014 i el bronze, el 2016, i la plata per equips a l'Europeu de 2013. En edats de promoció, va ser campiona del Món sub-10 i sub-14 i pentacampiona d'Europa amb dos sub-12, un sub-14 i dos sub-16. "Al club ens donarà molta rellevància i en les seves xarxes socials té molts seguidors perquè és una referent. L'impacte és evident. És una professional, només cal veure el seu ampli palmarès", explica Caro. 

El Club d'Escacs Mollet començarà la temporada de la Divisió d'Honor -màxima categoria catalana d'escacs- a meitats del gener de 2020. Fins aleshores, el club informa que farà més fitxatges per reforçar el primer equip. 

Edicions locals