El Recanvis Gaudí Mollet es vol refer diumenge al Plana Lledó

A Copa Catalunya, el Mollet B rebrà dissabte el Círcol Badalona i l'Escola Sant Gervasi visita el Lluïsos de Gràcia

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet es vol refer diumenge al Plana Lledó
El Recanvis Gaudí Mollet es vol refer diumenge al Plana Lledó

El Recanvis Gaudí Mollet vol refer-se de la derrota a la pista del Badalonès (74-64) davant la seva afició aquest diumenge i contra el Barberà Team Values. L'equip de Josep Maria Marsà suma els dos desplaçaments d'aquesta temporada per derrotes i buscarà refugi al Plana Lledó. 

El Mollet, amb una victòria i dues derrotes, té la mateixa dinàmica que el seu rival. Tot i això, els del Vallès Occidental sumen dues victòries perquè han disputat dos partits com a locals. El jugador més perillós del Barberà és el finlandès Iikka Tapio, amb experiència a la Leb Plata, amb un alt percentatge d'encert en triples, amb deu de vint intents. 

Copa Catalunya

Pel que fa a la Copa Catalunya, el Recanvis Gaudí Mollet B rebrà dissabte el Círcol Badalona al Plana Lledó, a les 18 h. Els molletans vénen de guanyar a la pista del Montgat, per 68 a 79, i encadena dues victòries. Mentre que l'Escola Sant Gervasi suma dues derrotes seguides després de perdre contra el CEB Girona, per 65 a 70, i diumenge visitarà el Lluïsos de Gràcia.

Edicions locals