Els Mossos es comprometen a fer més patrullatges preventius a Santa Maria de Martorelles

Els veïns van mostrar la seva preocupació per la sensació d'inseguretat dels darrers mesos en una reunió amb membres del cos policial

Societat

Els Mossos es comprometen a fer més patrullatges preventius a Santa Maria de Martorelles
Els Mossos es comprometen a fer més patrullatges preventius a Santa Maria de Martorelles

Els Mossos d'Esquadra s'han compromès a incrementar els patrullatges preventius a Santa Maria de Martorelles. Ho feien en una reunió amb una seixantena de veïns, que van mostrar la seva preocupació davant els fets delictius dels darrers mesos.

L’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles va convocar una reunió veïnal amb els Mossos d’Esquadra que es va celebrar el passat dijous 3 d’octubre, a la qual van assistir una seixantena de persones, que van mostrar la seva preocupació per fets com l’entrada a domicilis, ocupacions d’habitatges, danys a vehicles, vehicles que incompleixen les normatives de circulació i altres fets incívics que s’han anat recopilant en els darrers mesos.

Responsables dels Mossos van indicar que en total s'han registrat 31 fets delictius des de l’agost de 2018 a l’agost de 2019, entre els quals destaquen les estafes per internet com les denúncies més nombroses. De les dades, segons informa l'Ajuntament, també destaca la punta per entrades a domicilis del passat mes de juny i l’intent d’ocupació d’un habitatge al mes de juliol.

Amb tot, els veïns van fer evident la sensació d'inseguretat que es viu a la població i, en aquest sentit, els Mossos es van comprometre a fer més patrullatges preventius. Els responsables del cos també van indicar que s'incrementarien les intervencions davant els vehicles estacionats incorrectament –una altra de les preocupacions que es van palesar durant la reunió–.

Per part de Mossos d’Esquadra, van participar en la reunió la intendenta de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Mollet del Vallès, el sotscap de l’ABP, el sotsinspector i responsable de Seguretat Ciutadana de l’ABP, i el Caporal Responsable del Servei de Proximitat de l’ABP.

Edicions locals