Júlia Marco finaliza la temporada amb un sisè lloc a l'Interland Cup

Pel que fa a Natàlia Bertrán guanya un bronze al català infantil

Esports

Júlia Marco finaliza la temporada amb un sisè lloc a l'Interland Cup
Júlia Marco finaliza la temporada amb un sisè lloc a l'Interland Cup

La molletana Júlia Marco va assolir el sisè lloc a l'Interland Cup 2019 de patinatge artístic, que va tenir lloc la setmana passada a Basilea. La patinadora, del CPA Mollet, va competir per segon cop en aquest campionat internacional amb la selecció espanyola i va disputar-se les medalles amb les millors d'Europa. 
 

Marco va assolir el sisè millor registre després de completar el disc curt i llarg. "És una posició positiva perquè totes les que van quedar per amunt meu van estar competint als World Roller Games, de Barcelona. Estic molt contenta perquè sóc conscient que vaig cometre petites errades, però que em donen marge per seguir millorant i fer-ho una mica millor", valora la molletana. 

Amb aquesta competició, Júlia Marco tanca ja la temporada 2019, que ha compaginat la seva feina competició individual amb la de grups. "Ha estat un any intens però molt contenta, havent assolit medalles en grups a l'Europeu i els World Roller Games", admet.

Després d'un merescut descans, Marco tornarà a les pistes per iniciar la temporada 2020 el gener.  

Natàlia Bertrán, bronze catalana

Natàlia Bertrán, del CPA Mollet, ha quedat tercera classificada del Campionat de Catalunya infantil, que va tenir lloc el cap de setmana a Riudoms. La molletana va aconseguir 144,50 punts, i es va quedar a menys de deu punts de l'or, que va guanyar Brenda Luque (153,90). La segona classificada és Jana Capdevila (149,80). 

Edicions locals